Axuda / Son os teléfonos/tablets seguros?

Si. Todos os datos dos usuarios de SetPay atópanse encriptados nos seus servidores. Ningún tipo de información sensible é almacenada nos dispositivos dos clientes ou nos lectores de tarxetas.
Todo o tráfico e comunicacións entre o lector de tarxetas e o servidor de SetPay realízase encriptado e de maneira segura.

Publicado en: A Seguridade en SetPay

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)