Axuda / Qué información debe enviar o integrado a APP?

Os datos mínimos a proporcionar pola aplicación integrada para realizar un cobro en SetPay son: importe, divisa, concepto, tipo de pagamento e un ID da petición.
Como resposta a esta petición, se devolverase o estado da transacción.

Para obter unha documentación detallada do proceso rexístrate no programa de desarrolladores del API SetPay.

Publicado en: Desenvolvedores

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)