Axuda / Que teléfonos e tablets poden utilizar SetPay?

Tanto a aplicación de SetPay como o seu lector están soportados por todos aqueles dispositivos Android cunha versión igual ou superior a la 4.0 e conexión bluetooth, así como dispositivos iOS (iPhone, iPad, iPod touch) con versións iguais ou superiores á 7.0.

Publicado en: Comezando con SetPay

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)