Axuda / Qué é un TPV móbil?

TPV é o acrónimo de Termina Punto de Venda. Este término sóese utilizar para referirse o dispositivo que se utiliza para xestionar un establecemento comercial de venta o púplico.

Co paso do tempo, adoptouse o termo tanto para o hardware como para o software utilizado no punto de venta, entendendo como TPV tanto as aplicacións informáticas utilizadas para xestionar a venda, calcular o importe total da misma e levar a contabilidade, como as caixas rexistradoras e conxuntos de ordenadores, caixa de billetes e modedas, impresora e outros periféricos que se poidan utilizar.

Coa chegada dos teléfonos “intelixentes”, smartphones e tabletas. O paso de TPV a TPV móbil estase a convertir no habitual tanto en pequenas tendas coma en grandes superficies. Engadindo ademáis, a posibilidad de utilizalo fora dun comercio ou oficina.

Gracias as facilidades para xestionar un negocio que ofrece SetPay. Pódese considerar un TPV móbil o conxunto que confar o lector de tarxets de SetPay, a aplicación de xestión gratuita e o móvil ou tableta do cliente

Publicado en: Comezando con SetPay

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)