Axuda / Podo integrar SetPay na miña aplicación Windows?

Non. Actualmente podes invocar o API de maneira local dende una aplicación nativa iOS/Android ou dende una web app no navegador.

No caso de que necesitaras desa funcionalidade, ponte en contacto co noso equipo de desenrolo e estudaremos o caso.

Publicado en: Desenvolvedores

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)