Axuda / Ofrecer SetPay temén un SDK para incorporar a miña APP?

Non, Neta primeira fase dende o lanzamento de SetPAy, o proceso de cobro con tarseta realizarase dende o entorno seguro de SetPay.
Para incluir o proceso de cobro dentro dunha aplicación móbil, é necesario cumplir as estrictas certificacións do PCI Council e adaptar a aplicación o estándar PA-DSS.

Publicado en: Desenvolvedores

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)