Axuda / É SetPay un terminal punto de venda?

Segundo a Wikipedia, TPV significa terminal de punto de venda. Refírese ao dispositivo e tecnoloxías que axudan na tarefa de xestionar un establecemento comercial de venda polo miúdo, que pode proporcionar sistemas de ordenador especializados a través dunha interface accesible para os vendedores.

O TPV permite a creación e impresión de vendas de billetes por referencias de produtos, realizar varias operacións en todo o proceso de vendas e cambios de inventario. Tamén xeran varios informes que axudan na xestión da empresa. O TPV está composto de unha peza de hardware (dispositivos físicos) e outra software (sistema operativo e de xestión do programa).

A aplicación móbil SetPay xestionará un pequeno catálogo, permitirá impresión de tíquets e visualizar de información de vendas, polo que podemos dicir que será un punto de venda.

Publicado en: Usando SetPay

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)