Axuda / É posible integrar SetPay nunha aplicación web?

Si, a app de SetPay no teu dispositivo móvil pode ser lanzada dende unha aplicación web. Unha vez aberta, o proceso de cobro terá lugar no entorno seguro de SetPay.

Ten en conta que a aplicación de SetPay debe estar previamente instalada no dispositivo iOS ou Android e ser usada cunha conta SetPay activa.

Publicado en: Desenvolvedores

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)