Axuda / Cales son as condicións para integrar o API de SetPay?

Darse de alta no rexistro de desenvolvedores do API de SetPay.
Dispoñer dunha conta activa de SetPay.
Dispoñer da app SetPay instalada no dispositivo para o que se vai a integrar.
Una conexión a internet.

Publicado en: Desenvolvedores

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros, como Google Analytics, para optimizar tu navegación y realizar tareas de análisis. Entendemos que estás conforme si continúas navegando en nuestra web (Más info en Política de Cookies)